Select language:
Volg ons op en

Vergaderen bij het Bosch

Vergaderen of presentatie? Een zakelijke meeting is bij Het Bosch mogelijk zowel in onze Yachtclub, op de 1ste verdieping van het restaurant, met spectaculair uitzicht over de Nieuwe Meer. Als ook op de Waterfront Lounge op de kop van onze jachthaven (van april t/m oktober) met fenomenale view rondom. In het geval van grote groepen is het ook mogelijk ons gehele restaurant te boeken voor bijvoorbeeld een productpresentatie, zakenlijk diner of dinner&party.
Yachtclub

Een ‘Yachtclub die stiekem helemaal geen ‘Yachtclub’ is, maar onze variant op een private dining- en vergadervenue. Deze locatie, gesitueerd op de eerste verdieping van het restaurant, biedt legio mogelijkheden voor een ‘bespoke’ besloten diner of compleet verzorgde meeting/vergadering, compleet met audio-visuele ondersteuning.

Met een nog fenomenaler uitzicht dan het restaurant omdat u op de eerste verdieping zit, kunt u hier privé lunchen, dineren of vergaderen tot maximaal 18 personen.
Waterfront Lounge

Van mei tot oktober kunt u ook terecht op de kop van onze jachthaven, direct aan het Nieuwe Meer. U waant zich aan een Italiaans meer (met het juiste weer dan…) en u geniet van de gerechten die ‘on-site’ in de open keuken voor u worden bereid door uw ‘eigen’ chef.

De Waterfront Lounge is daarmee uw privé locatie voor een vergadering, lunch of diner tot maximaal 35 personen, maar ook de mooiste locatie voor een private party met walking diner tot maximaal 50 personen.
Restaurant

Ons restaurant met het beroemde uitzicht over het water biedt legio mogelijkheden voor een feestelijke middag en/of avond voor bijvoorbeeld een jubileum of een zakelijke aangelegenheid…
U kunt u hier privé lunchen, dineren aan tafel met maximaal 90 personen, een walking diner organiseren tot 200 personen al of niet met aansluitend een mooie party, inclusief clubsfeer en cocktailbar!


Grotere kaart weergeven