Select language:
Volg ons op en

Het Bosch: Trouwlocatie Amsterdam

Gaan jullie trouwen in Amsterdam? Dat is bij het Bosch mogelijk op onze twee bijzondere locaties: Ons restaurant met fantastisch terras, en de ‘Waterfront Lounge’, afhankelijk van uw wensen, de grootte van u gezelschap en het seizoen.

Trouwen in Amsterdam bij het Bosch aan het water van de Nieuwe Meer… stelt u zich eens voor!

U komt aan met een mooi schip dat aanmeert aan de steiger van restaurant het Bosch. Op die steiger is de rode (of witte) loper voor u uitgerold en leidt u tot het terras waar uw gasten u al staan op te wachten.

De bruidstaart wordt aangesneden en u proost met een mooi glas champagne op de liefde! De receptie gaat naadloos over in het diner met heerlijke gerechten en mooie wijnen door u zelf – in overleg met de chef – samengesteld tot het perfecte diner. En dan, zo aan het einde van het menu, draait de DJ langzaam het aantal bpm’s omhoog waardoor er een knalfeest ontstaat, inclusief clubsfeer en cocktailbar, waar uw gasten het nog lang over zullen hebben!

Of natuurlijk heel anders, het is tenslotte uw dag! We bespreken graag alle wensen en mogelijkheden zodat we er zeker van zijn dat het ‘a day to remember’ wordt!

Stuur ons een mailtje voor wat algemene informatie vooraf, en dn maken we graag een afspraak om met jullie samen ook mooie dag te organiseren…