Select language:
Volg ons op en

Het Bosch
Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Lounge’ Amsterdam

‘Fine dining’ aan het Nieuwe Meer bij Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Lounge’ Amsterdam. Heerlijk lunchen en dineren met prachtige wijnen op één van de mooiste locaties van Amsterdam! Het Bosch Waterfront Kitchen is een ‘contemporary lifestyle’ restaurant met een keuken gebaseerd op de Internationale Gastronomie, maar vertaald naar onze eigen tijd en stijl. Verrassend!

Elke vrijdag bij Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Lounge’: Een glas bubbels als aperitief wellicht (zomers misschien wel op het terras van onze Waterfront) en stellen we u het tasting-menu voor van de chefs. Tijdens uw diner is de muziek onopvallend aanwezig en verloopt uw avond als u gewend bent, met mooie wijnen en attente bediening o.l.v. Danny en Ferry van Houten. Vanaf het dessert wordt de muziekkeuze meer ‘soulful’ en zal de sfeer veranderen zodat u wellicht een van onze speciale Gin-Tonics een goed idee vind. Heerlijk natafelen dus in onze fantastische ambience…

SPECIALE WENSEN OF VEGETARISCH:
Graag vernemen wij vooraf bij uw reservering of u speciale wensen heeft. Bij Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Lounge’ Amsterdam garanderen we u een fantastische avond!

Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Lounge’ bestaat al sinds 1980 onder leiding van patron-cuisinier Ferry van Houten en sinds 2010 in een fantastisch ‘design’ onderkomen. Het oude pand, ontworpen door de architecten Roeland Dreissen en Alex Jager. Modern en toch warm, met theaterkeuken en met veel glas voor een prachtig uitzicht.’

Menukaart

Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Lounge’ is een ‘contemporary lifestyle’ restaurant met een keuken gebaseerd op de klassieke Franse keuken, maar vertaald naar onze eigen tijd en stijl. Verrassend! De keuken staat onder leiding van Marcel Heintzberger en heeft ook de invloeden uit bijvoorbeeld Zuid Europa en ook Azië. De menukaart wordt per seizoen aangepast aan ‘wat we op de markt vinden’ en de ideeën van ons creatieve keuken team met respect voor ‘de klassieke keuken’ en een moderne twist. Daarnaast hebben we een vast kreeften menu – ons favoriete ingredient al sinds jaar en dag. Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Lounge’ kiest voor kwaliteit en is zeer kritisch op de te gebruiken ingrediënten; we volgen de seizoenen op de voet en gebruiken het liefst duurzame producten uit onze streek.

Bekijk de menukaart

online reserveren