Select language:
Volg ons op en

Corona Protocol – Corona Protocol

“Het Bosch” heeft voor de veiligheid van gasten en medewerkers het Corona-Protocol volledig doorgevoerd.

RESTAURANT: maximaal 30 gasten met de tafels op 1,5mtr, waarbij we ‘eenrichtingsverkeer’ hebben ingesteld voor een soepele ‘routing’. We vragen onze gasten de ‘sanetizing spay’ te gebruiken bij de entree van het restaurant.

TERRAS: al onze tafels zijn op de vereiste 1,5mtr van elkaar gezet en zijn voorzien van infrarood-verwarming, waarbij we onze ‘normale’ capaciteit kunnen garanderen met de gewenste veiligheid.

.

Private dining voor bruiloft, party of zakelijke meetings

Private dining met mooie party, een bruiloft of een zakelijke meeting is bij Het Bosch mogelijk zowel in onze Yachtclub, op de 1ste verdieping van het restaurant (tot 18 personen), als op de Waterfront Lounge (tot 50 personen en alleen van april t/m oktober). In het geval van grote groepen is het ook mogelijk ons gehele restaurant privé te reserveren. Het private dining-menu wordt ‘op maat’ voor u samengesteld met bijpassend wijnarrangement.
Yachtclub

Een ‘YachtClub’ die stiekem helemaal geen YachtClub is, maar onze variant op een Private Dining. Deze locatie, gesitueerd op de eerste verdieping van het restaurant, biedt legio mogelijkheden voor een ‘bespoke’ besloten diner of compleet verzorgde meeting in een unieke en inspirerende omgeving.

Met een nog fenomenaler uitzicht dan het restaurant omdat u op de eerste verdieping zit, kunt u hier privé lunchen/ dineren (of vergaderen) met maximaal 18 personen.
Waterfront Lounge

Van april tot oktober kunt u ook terecht op de kop van onze jachthaven, direct aan het Nieuwe Meer. U waant zich aan een Italiaans meer (met het juiste weer dan…) en u geniet van de gerechten die ‘on-site’ in de open keuken voor u worden bereid door ‘uw eigen’ chef.

De Waterfront Lounge is daarmee uw privé locatie voor een diner tot maximaal 35 personen, maar ook de mooiste locatie voor een private party met een walking diner tot maximaal 50 personen.
Restaurant

Ons restaurant met uitzicht op het water biedt legio mogelijkheden voor een ‘bespoke’ besloten diner of party voor bijvoorbeeld een fantastische bruiloft of een zakelijke aangelegenheid… U kunt u hier privé lunchen/dineren aan tafel met maximaal 90 personen, een walking diner organiseren tot 200 personen, al dan niet met aansluitend een mooi feest, inclusief cocktailbar
en unieke club-sfeer!

Grotere kaart weergeven

//