Select language:
Volg ons op en
Locatie

Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Lounge’ ligt op een prachtige locatie direct aan het water van het Nieuwe Meer in Amsterdam met rondom het restaurant onze jachthaven. Zowel lunch als diner serveren wij in ons restaurant als op ons mooie overdekte terras. Daarnaast hebben we mogelijkheden voor private dining op de Waterfront Lounge of de Yachtclub en hosten we regelmatig op onze verschillende locaties vergaderingen, party’s of een fantastisch verzorgd huwelijk.

De Nieuwe Meer (of ‘het’ Nieuwe Meer) – één van de pareltjes van Amsterdam – is een smal meer ten zuidwesten van Amsterdam. Het vormt de verbinding tussen het riviertje de Schinkel in Amsterdam en de ringvaart naar de Haarlemmermeerpolder. Via de Nieuwe Meer Sluis/ Schinkelsluis kan je gemakkelijk naar de Amsterdamse grachten. Aan de zuidzijde grenst het meer aan het Amsterdamse Bos en aan de noordzijde ligt het Jaagpad en het Natuur- en recreatiegebied De Oeverlanden.

Corona Protocol

“Het Bosch” heeft voor de veiligheid van gasten en medewerkers het Corona-Protocol volledig doorgevoerd.

RESTAURANT: maximaal 30 gasten met de tafels op 1,5mtr, waarbij we ‘eenrichtingsverkeer’ hebben ingesteld voor een soepele ‘routing’. We vragen onze gasten de ‘sanetizing spay’ te gebruiken bij de entree van het restaurant.

TERRAS: al onze tafels zijn op de vereiste 1,5mtr van elkaar gezet en zijn voorzien van infrarood-verwarming, waarbij we onze ‘normale’ capaciteit kunnen garanderen met de gewenste veiligheid.

Bekijk de locatie