Select language:
Volg ons op en

Waterfront Chill & Groove 2019 | Culinair Muziek Event

11 en 12 juli 2019 organiseert het Bosch voor het vijfde opvolgende jaar haar ‘eigen’ culinaire muziek event waar ‘Chill & Groove muziek’ centraal staat in een relaxte en luxe setting op onze unieke Waterfront locatie in Amsterdam. Met de combinatie van het prachtige water, de omgeving, de muziek en heerlijk eten, zorgt het Bosch met Waterfront Chill & Groove ook komende juli weer voor een buitengewone sfeer en ambiance.

De waterfront van Amsterdam wordt omgetoverd tot Chill-Out locatie met lekkere loungebanken en ligbedden, een podium voor de DJ’s en artiesten én een theaterkeuken voor de meesterkoks en sterrenchefs.

Gasten worden ondergedompeld in een relaxte wereld waar muziek en de culinaire heerlijkheden samenkomen op een unieke plek in Amsterdam.

Entertainment

Elke jaar is er weer een spectaculair entertainmentprogramma.

De DJ’s en artiesten line-up voor 2019 wordt binnenkort bekend worden gemaakt via onze Social Media kanalen. Voor updates volg onze Facebook pagina.

Dit was 2018: DJ’S o.a. Alan Luna, VeryFerry, Gerard Ekdom, Matthijs Buur, Jessy Jane en Ron V.
Live acts o.a. Cécé Noir (sax), Pirat (Harmonica!) en Laurens hagens (zang)

‘Swinging Menu’

Tijdens dit weekeinde wordt er de open keuken een ‘Swinging Menu’ live on site gekookt door meesterkoks en sterrenchefs. Dit jaar koken onder andere de volgende toppers: Julius Jaspers, Marcel Heintzberger en Ferry van Houten (Het Bosch), Michel en Robert-Jan van ‘t Nonnetje** en Michiel Deenik (Visaandeschelde & the Roast Room). Meer informatie op onze Facebook pagina.

Het menu voor 2019 is nog volop in ontwikkeling maar hierbij voor een impressie van het menu van 2018:
-Petite Bouillabaisse (Visaandeschelde)
-Oriental Chicken&Noodles (Julius Jaspers)
-Wagyu & Foie (het Bosch Waterfront Kitchen)
-Spareribs ‘Especial’ (Ron Gastrobar)
-Iced Espresso & Sabayonne (Het Bosch Waterfront Kitchen)

Drinks

Op de hele ‘waterfront’ staan er verschillende bars voor de gasten klaar! Er is  een mooie Gin-tonic – één van onze specialiteiten – en heerlijke wijnen geschonken door de Bruijn Wijn kopers.

Zie voor updates onze Facebook pagina.

Wanneer?

• Donderdag 11 juli 17:30-24:00uur
• Vrijdag 12 juli 19:00-24:00uur

Tickets

REGULAR ALL INCLUSIVE

€150  |  Inclusief entree, amuses, ‘swinging’ menu, open bar-arrangement en entertainment

VIP ALL INCLUSIVE

€185  |  Inclusief entree, amuses, Champagne-ontvangst en het ‘swinging’ menu aan eigen private table (incl. service), open bar-arrangement en entertainment

Eventbrite - Waterfront Chill & Groove 2018

Tickets in our ticketshop

Donderdag 11 juli 2019 is reeds uitverkocht.

Kom je met de boot…?!

Onze moderne jachthaven laat niets te wensen over en heeft een aantal mooie ligplaatsen gereserveerd voor bezoekers van Waterfront Chill&Groove. Laat het even weten met een email voor een gereserveerde ligplaats. Een ligplaats ‘in’ het evenement, aan een speciale aanlegsteiger, kost €100 voor een boot tot 10 meter lengte.

Speciale aanbiedingen voor groepen vanaf 10 personen

events@hetbosch.com


Het Bosch Waterfront Radio Station


Het Bosch Waterfront Radio (HBWR) kunt u beluisteren via deze link en is powered by MUSICLAIRE & CABASSE AUDIO en GASSAN DIAMONDS (a brilliant choice)

Met dank aan onze partners

Gassan Diamonds I JCDecaux I Qmusic I Schwinckels
de Bruijn  Wijnkopers I Sligro I DB Radio Vision Magazine BloemBloem I Heman Verhuur I PCI Nederland I Waterdeam Tenders

Restaurant menu