Select language:
Volg ons op en

Waterfront Chill & Groove | Culinair Muziek Event

EDITIE 2020

Waterfront Chill & Groove ‘Limited-VIP-Edition’ is on!
Let’s just do it, but do it #CovidSafe

Saturday June 21st we’re kicking off at about 1500 hrs with the ‘limited’ version of our annual culinary summer dance event.

Serving an 8-course ‘tapas’ menu (€45) and all guests are seated on the (heated) VIP- or lounge terrace.

Music by our favorite #WaterfrontRadio DJ’s:
Alan Luna – Mike van Duuren – Venz & VeryFerry

Make your reservation at the webside:
https://widget.guestplan.com/?id=7GUDLi80ff56e42d0993522dafd4179651486356283af4f3&locale=nl
(limited availability)

Elk jaar in juli organiseerd het Bosch haar ‘eigen’ culinaire muziek event waar ‘Chill & Groove muziek’ centraal staat in een relaxte en luxe setting op onze unieke Waterfront locatie in Amsterdam. Met de combinatie van het prachtige water, de omgeving, de muziek en heerlijk eten, zorgt het Bosch met Waterfront Chill & Groove ook  weer voor een buitengewone sfeer en ambiance.

De waterfront van Amsterdam wordt omgetoverd tot Chill-Out locatie met lekkere loungebanken en ligbedden, een podium voor de DJ’s en artiesten én een theaterkeuken voor de meesterkoks en sterrenchefs.

Gasten worden ondergedompeld in een relaxte wereld waar muziek en de culinaire heerlijkheden samenkomen op een unieke plek in Amsterdam.

Drinks

Op de hele ‘waterfront’ staan er verschillende bars voor de gasten klaar! Er is  een mooie Gin-tonic – één van onze specialiteiten – en heerlijke wijnen geschonken door de Bruijn Wijn kopers.

Zie voor updates onze Facebook pagina.

Wanneer in  2020?

• Zondag 21 Juli

Tickets

REGULAR ALL INCLUSIVE

Via de website

Kom je met de boot…?!

Onze moderne jachthaven laat niets te wensen over en heeft een aantal mooie ligplaatsen gereserveerd voor bezoekers van Waterfront Chill&Groove. Laat het even weten met een email voor een gereserveerde ligplaats. Een ligplaats ‘in’ het evenement, aan een speciale aanlegsteiger, kost €100 voor een boot tot 10 meter lengte.

Speciale aanbiedingen voor groepen vanaf 10 personen

events@hetbosch.com


Het Bosch Waterfront Radio Station


Het Bosch Waterfront Radio (HBWR) kunt u beluisteren via deze link en is powered by MUSICLAIRE en GASSAN DIAMONDS (a brilliant choice)

Met dank aan onze partners

Gassan Diamonds I JCDecaux I Qmusic I de Bruijn  Wijnkopers I Sligro I Vision Magazine I BloemBloem I Heman Verhuur I PCI Nederland I Waterdeam Tenders