Select language:
Volg ons op en
Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Lounge’

Corona Protocol

“Het Bosch” heeft voor de veiligheid van gasten en medewerkers het Corona-Protocol volledig doorgevoerd.

RESTAURANT: maximaal 30 gasten met de tafels op 1,5mtr, waarbij we ‘eenrichtingsverkeer’ hebben ingesteld voor een soepele ‘routing’. We vragen onze gasten de ‘sanetizing spay’ te gebruiken bij de entree van het restaurant.

TERRAS: al onze tafels zijn op de vereiste 1,5mtr van elkaar gezet en zijn voorzien van infrarood-verwarming, waarbij we onze ‘normale’ capaciteit kunnen garanderen met de gewenste veiligheid.

Enjoy deze unieke locatie samen met onze verrassende keuken en sfeer….

‘Fine dining’ aan het Nieuwe Meer. Heerlijk lunchen en dineren met prachtige wijnen op één van de mooiste locaties van Amsterdam! Het Bosch is een ‘contemporary lifestyle’ restaurant met een keuken gebaseerd op de Franse gastronomie, maar vertaald naar onze eigen tijd en stijl. Verrassend!

Elke vrijdagavond bij Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Lounge’: Een glas bubbels als aperitief en stellen we u het chefsmenu voor. Tijdens uw diner is de muziek onopvallend aanwezig en verloopt uw avond als u gewend bent, met mooie wijnen en attente bediening o.l.v. Danny en Ferry van Houten. Vanaf het dessert wordt de muziekkeuze meer ‘soulful’ en zal de sfeer veranderen zodat u wellicht een van onze speciale Gin-Tonics een goed idee vind. Heerlijk natafelen dus in onze fantastische ambience…

SPECIALE WENSEN OF VEGETARISCH:
Graag vernemen wij vooraf bij uw reservering of u speciale wensen heeft. We garanderen u een fantastische avond!

Het Bosch bestaat al sinds 1980 onder leiding van vader en zoon Ferry en Danny van Houten (2010) en is gevestigd een schitterend en eigentijds gebouw ontworpen door de architecten Roeland Dreissen en Alex Jager. Modern en toch warm, met theaterkeuken en met veel glas voor een fenomenaal uitzicht.’