Select language:
Volg ons op en

Introductie

Introductie

Ook in 2016 zijn we er weer op zaterdag en zondag voor lunch en diner op de kop van onze jachthaven, met rondom het Nieuwe Meer.
Geniet van de gerechten die ‘on-site’ voor u worden bereid in de stijl van ‘grote broer’ Het Bosch, maar op zijn eigen(wijze) wijze terwijl je
op de loungebanken geniet van deze fantastische plek…

We organiseren graag jouw private dinner of party. Dit is al mogelijk vanaf 5 tot 50 personen…
Mail ons voor informatie, prijzen en de voorwaarden.

Sommelier Danny van Houten maakte voor jou een selectie uit de wijnkaart, en vanzelfsprekend maken we voor jou de mooiste G&T.


Lees verder

Menukaart

Menukaart

De menukaart voor de “Waterfront Lounge” voor 2016: Heerlijke zomerse gerechten met de kwaliteit van grote broer “Het Bosch”, maar in een eigen stijl geserveerd en gepresenteerd. Lekker chillen op een van de loungebanken met een lekkere fles wijn en die mooie salade met kreeft en meloen….

Elke week een nieuw menu van 3- tot 6 gangen. Of kies er gerust eentje uit omdat je geen zin hebt in lang tafelen…


Lees verder

Locatie

Locatie

De Waterfront Lounge ligt op de mooiste plek van Amsterdam! Op de kop van de haven op de steigers aan de Nieuwe Meer kunt u tijdens een lunch of diner genieten van de zonsondergang en de voorbijkomende boten. Geheel (door LOTZ) ge-restyled en heeft het een heel eigen karakter gekregen. Echt de mooiste plek van Amsterdam!!


Lees verder

Restaurant menu