Select language:
Volg ons op en

Locaties
Restaurant het Bosch

Ons restaurant is voor speciale gelegenheden af te huren. Er worden verschillende events georganiseerd zoals bijvoorbeeld culinaire workshops en de uitreiking van het Product van het Jaar maar ook hebben we mooie feesten en prachtige huwelijken mogen hosten. Dit is een van onze grootste locaties.

U kunt hier privé dineren met maximaal 80/90 personen (sit-down) of 150 personen (walking dinner).

Mogelijkheid tot videopresentatie en DJ booth aanwezig.Yachtclub

Een Yacht Club die stiekem helemaal geen Yacht Club is, maar onze variant op een Private Dining. Deze locatie, gesitueerd op de eerste verdieping van het restaurant, biedt legio mogelijkheden voor een ‘bespoke’ besloten diner of compleet verzorgde meeting.

Met een nog fenomenaler uitzicht dan het restaurant omdat je op de eerste verdieping bent, kunt u hier privé dineren met maximaal 18 personen.

Mogelijkheid tot videopresentatie.Waterfront

Van april tot oktober kunt u ook terecht op de kop van onze jachthaven, direct aan het Nieuwe Meer. De locatie voor een zomers feest of een brainstorm sessie! U waant zich in St. Tropez – als de Nederlandse zomer dat toelaat – en u geniet van de gerechten, die ‘on-site’ voor u worden bereid.

De Waterfront is een locatie voor maximaal 22 personen (sit-down diner) of de mooiste locatie voor een private party met walking dinner tot maximaal 50 personen.

DJ booth aanwezig

Restaurant menu