Select language:
Volg ons op en

Het Bosch
Restaurant het Bosch Amsterdam

‘Fine dining’ aan het Nieuwe Meer bij restaurant het Bosch Amsterdam. Heerlijk lunchen en dineren met prachtige wijnen op één van de mooiste locaties van Amsterdam! Restaurant het Bosch is een ‘contemporary lifestyle’ restaurant met een keuken gebaseerd op de Franse Gastronomie, maar vertaald naar onze eigen tijd en stijl. Verrassend!

Elke vrijdag avond bij restaurant het Bosch Amsterdam: Een glas bubbels als aperitief wellicht (zomers misschien wel op het terras van onze Waterfront) en stellen we u het tasting-menu voor van chef Willem-Pieter van Dreumel. Tijdens uw diner is de muziek onopvallend aanwezig en verloopt uw avond als u gewend bent, met mooie wijnen en attente bediening o.l.v. Danny en Ferry van Houten. Vanaf het dessert wordt de muziekkeuze meer ‘soulful’ en zal de sfeer veranderen zodat u wellicht een van onze speciale Gin-Tonics een goed idee vind. Heerlijk natafelen dus in onze fantastische ambience…

SPECIALE WENSEN OF VEGETARISCH:
Graag vernemen wij vooraf bij uw reservering of u speciale wensen heeft. Bij restaurant het Bosch Amsterdam garanderen we u een fantastische avond!

Restaurant het Bosch bestaat al ruim 35 jaar onder leiding van patron-cuisinier Ferry van Houten en sinds 2010 in een fantastisch ‘design’ onderkomen. Het oude pand is compleet vervangen door een schitterend en eigentijds gebouw ontworpen door de architecten Roeland Dreissen en Alex Jager. Modern en toch warm, met theaterkeuken en met veel glas voor een prachtig uitzicht.’

Menukaart

Het Bosch is een ‘contemporary lifestyle’ restaurant met een keuken gebaseerd op de klassieke Franse keuken, maar vertaald naar onze eigen tijd en stijl. Verrassend! De keuken staat onder leiding van Willem-Pieter van Dreumel en heeft ook de invloeden uit bijvoorbeeld Zuid Europa en ook Azië. De menukaart wordt wekelijks aangepast aan ‘wat we op de markt vinden’ en de ideeën van ons creatieve keuken team met respect voor ‘de klassieke keuken’ en een moderne twist. Daarnaast hebben we vast een vijf-gangen kreeften menu – ons favoriete ingredient al sinds jaar en dag. Het Bosch kiest voor kwaliteit en is zeer kritisch op de te gebruiken ingrediënten; we volgen de seizoenen op de voet en gebruiken het liefst duurzame producten uit onze streek.

Bekijk de menukaart

online reserveren

Restaurant menu