Select language:
Volg ons op en
  •  

  •  

  •  

Restaurant het Bosch


Grotere kaart weergeven

WE ZIJN OP VAKANTIE MAAR OOK WEER NIET:
Van 24 juli tot 19 augustus is hebben we onze vertrouwde locatie verruild voor de ‘Waterfront Lounge’.
Hier serveren we , op de kop van onze jachthaven, het zelfde menu als bij ‘de grote broer’, maar in een kleinere en meer ongedwongen setting.

Welkom bij restaurant het Bosch: ‘fine dining’ aan het Nieuwe Meer in Amsterdam. Heerlijk lunchen en dineren met prachtige wijnen op één van de mooiste locaties van de stad!
Elke vrijdag serveren wij een ‘wandeling door de kaart’ in de vorm van het tastingmenu van 4-, 5- of 6 gangen. Vanzelfsprekend adviseert sommelier Danny van Houten daar een bijzonder wijnarrangement bij.

Restaurant het Bosch bestaat al vijfendertig jaar onder leiding van patron-cuisinier Ferry van Houten en sinds oktober 2010 in een compleet nieuw pand met fantastisch uitzicht over de Nieuwe Meer!

Lees verder

Menu- en Wijnkaart

Menu- en Wijnkaart

Onze menu- en wijnkaart typeert zich als klassiek met een moderne en creative twist. De keuken onder leiding van Willem-Pieter van Dreumel is op Franse leest geschoeid, met invloeden uit zowel Italië en Spanje als uit Azië. De menukaart wordt wekelijks aangepast aan ‘wat we op de markt vinden’ i.c.m. de ideeën van ons creatieve keuken team.

Bekijk het menu

 

Reserveren

Waterfront Event & Radio

Waterfront Event & Radio

HET BOSCH WATERFRONT CHILL & GROOVE EVENT
21, 22 en 23 Juli 2017 at the Waterfront a/d Nieuwe Meer
Hét Culinaire Muziek-event wat elk jaar door Het Bosch word georganiseerd, i.s.m. culinaire en muzikale vrienden. Voor updates, volg onze Facebook pagina.
GET YOUR TICKETS HERE

Lees verder

 

NOW LIVE: Het Bosch Waterfront Radio, a Chill & Groove radio station, mixed and compiled bij DJ Ike SoFunky and DJ Very Ferry. A 24 hour radio station which makes you smile…

Restaurant menu