Select language:
Volg ons op en

Waterfront Chill & Groove | Culinair Muziek Event

Elk jaar medio juli organiseert het Bosch haar ‘eigen’ culinaire muziek event waar ‘Chill & Groove muziek’ centraal staat in een relaxte en luxe setting op onze unieke Waterfront locatie in Amsterdam. Met de combinatie van het prachtige water, de omgeving, de muziek en heerlijk eten, zorgt het Bosch met Waterfront Chill & Groove ook komende juli weer voor een buitengewone sfeer en ambiance.

De waterfront van Amsterdam wordt omgetoverd tot Chill-Out locatie met lekkere loungebanken en ligbedden, een podium voor de DJ’s en artiesten én een theaterkeuken voor de meesterkoks en sterrenchefs.

Gasten worden ondergedompeld in een relaxte wereld waar muziek en de culinaire heerlijkheden samenkomen op een unieke plek in Amsterdam.

Entertainment

Een spectaculair entertainmentprogramma.

De DJ’s en artiesten line-up.

Voor updates volg onze Facebook pagina.

Dit was 2018 & 2019: DJ’S o.a. Alan Luna, VeryFerry, Gerard Ekdom, Matthijs Buur, Jessy Jane en Ron V., Maestro, Venzzie, Sweat Shop
Live acts o.a. Cécé Noir (sax), Pirat (Harmonica!) en Laurens hagens (zang)

‘Swinging Menu’

Tijdens dit weekeinde wordt er de open keuken een ‘Swinging Menu’ live on site gekookt door meesterkoks en sterrenchefs. Afgelopen jaren kookten onder andere de volgende toppers: Julius Jaspers, Marcel Heintzberger, Ferry van Houten (Het Bosch), Michel en Robert-Jan van ‘t Nonnetje**, Michiel Deenik (Visaandeschelde & the Roast Room), Ron Blaauw (Ron Astrobar*) en Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**).

Meer informatie op onze Facebook pagina.

Hierbij voor een impressie van het menu van 2018:
-Petite Bouillabaisse (Visaandeschelde)
-Oriental Chicken&Noodles (Julius Jaspers)
-Wagyu & Foie (het Bosch Waterfront Kitchen)
-Spareribs ‘Especial’ (Ron Gastrobar)
-Iced Espresso & Sabayonne (Het Bosch Waterfront Kitchen)

Drinks

Op de hele ‘waterfront’ staan er verschillende bars voor de gasten klaar! Er is  een mooie Gin-tonic – één van onze specialiteiten – en heerlijke wijnen geschonken door o.a. de Bruijn Wijn kopers, Bacchantes en Vinites.

Zie voor updates onze Facebook pagina.

Wanneer?

De volgende editie is 3, 4 en 5 juli 2020

Tickets

REGULAR ALL INCLUSIVE

€150  |  Inclusief entree, amuses, ‘swinging’ menu, open bar-arrangement en entertainment

VIP ALL INCLUSIVE

€185  |  Inclusief entree, amuses, Champagne-ontvangst en het ‘swinging’ menu aan eigen private table (incl. service), open bar-arrangement en entertainment

Eventbrite - Waterfront Chill & Groove 2018

Tickets in our ticketshop

Donderdag 11 juli 2019 is reeds uitverkocht.

Kom je met de boot…?!

Onze moderne jachthaven laat niets te wensen over en heeft een aantal mooie ligplaatsen gereserveerd voor bezoekers van Waterfront Chill&Groove. Laat het even weten met een email voor een gereserveerde ligplaats. Een ligplaats ‘in’ het evenement, aan een speciale aanlegsteiger, kost €100 voor een boot tot 10 meter lengte.

Speciale aanbiedingen voor groepen vanaf 10 personen

events@hetbosch.com


Het Bosch Waterfront Radio Station


Het Bosch Waterfront Radio (HBWR) kunt u beluisteren via deze link en is powered by MUSICLAIRE & CABASSE AUDIO en GASSAN DIAMONDS (a brilliant choice)

Met dank aan onze partners

Gassan Diamonds I JCDecaux I Qmusic I Schwinckels
de Bruijn  Wijnkopers I Sligro I DB Radio Vision Magazine BloemBloem I Heman Verhuur I PCI Nederland I Waterdeam Tenders

Restaurant menu